• praktijkauto.jpg
  • Simpie21-08-2010 003.jpg
  • 2012-08-02 19-2.jpg
  • aanzicht praktijk.jpg
  • Koe 001 bewerkt.jpg
  • auto Marjoleine avond.jpg

verzekering

Als je een huisdier hebt reken je erop dat hij of zij levenslang, zolang als hij/zij leeft dus, gezond en blij is. Meestal is dat ook zo. Als je hem goed verzorgt, goede voeding en in de goede hoeveelheid geeft, regelmatig even laat controleren en laat inenten gaat het meestal goed. Meestal nogmaals! Soms heb je pech en heeft je huisdier een ernstige ziekte of krijgt een ongeluk. Vaak kan er nog iets aan gedaan worden maar altijd brengt dat kosten met zich mee. En als die kosten dan te hoog worden? Daar moet je toch niet aan denken? 

Evengoed als een brandend huis niet meer is te verzekeren moet je ook in dit geval over de verzekering beslissen als de hond of kat nog helemaal gezond is.

Wij hebben geen belangen bij een specifieke verzekering maar zijn in het algemeen erg tevreden over Proteq Dier en Zorg en eveneens over Pet Plan. Beide maatschappijen zijn fatsoenlijk en betrouwbaar. Er was een vergelijkingssite maar die is helaas niet meer up to date, we hebben hem weggehaald. U moet dus zelf vergelijken en kiezen.

Voor een vergelijking raden we aan op onderstaande link te klikken.

http://www.verzekerjehuisdier.nl/



     

 

 
Diergeneeskundig Centrum Ceres
Adres:
 
Noordervaart 166
1841 JD  Stompetoren

Telefoon:
O72 5O3 93 35

 
Telefoon:
E-mail:
O72 5O3 93 35
info @ dcceres.nl

De balie/receptie is altijd geopend
tussen 8.00 uur en 18.00 uur.