• praktijkauto.jpg
  • Simpie21-08-2010 003.jpg
  • 2012-08-02 19-2.jpg
  • aanzicht praktijk.jpg
  • Koe 001 bewerkt.jpg
  • auto Marjoleine avond.jpg

Spreekuur en behandelingen

We werken alleen op afspraak. Voor ons is het dan beter te plannen maar ook voor u heeft het voordelen: wachttijden zijn er bijna nooit bij ons. We zijn flexibel in de afspraken, het kan zowel in de ochtend als in de middag. We proberen de laatste afspraken te plannen zodat we om 18.00 uur de praktijk kunnen sluiten. Na die t ijd, zijn we er alleen voor spoedgevallen. Echt avondspreekuur is er niet meer in Diergeneeskundig Centrum Ceres.

 

 En spoedgevallen, stel dat uw huisdier in de avond of het weekend opeens ziek is of hulp nodig heeft? Natuurlijk kunt u ons dan bellen en dan helpen we. Voor de avond- en weekend diensten werken we samen met de collegae in de Rijp: dierenkliniek de Rijp .U belt gewoon ons nummer en als één van onze dierenartsen dienst heeft komt u naar Stompetoren. Mocht een Rijper dierenarts dienst hebben dan wordt u automatisch met hen doorverbonden en kunt u in de Rijp terecht.

 

 

 

 


 

 

Als het onderzoek en de behandeling klaar zijn, krijgt u de eventuele medicijnen direct mee. Aan de balie wordt u verder geholpen met antwoorden op  eventuele vragen of dieet adviezen. Betalen kunt u direct contant of per pin.

 

 

 

 

 

 

 

Soms is verder onderzoek nodig, eenvoudig laboratorium onderzoek doen we zelf met bloed analyse apparatuur en de microcoop. Soms moeten monsters opgestuurd worden naar het GD lab, naar Vet- Med of naar Utrecht. De snelheid van de uitslag zal u verbazen: vaak is er de volgende dag al een uitslag!     

 

 
Diergeneeskundig Centrum Ceres
Adres:
 
Noordervaart 166
1841 JD  Stompetoren

Telefoon:
O72 5O3 93 35

 
Telefoon:
E-mail:
O72 5O3 93 35
info @ dcceres.nl

De balie/receptie is altijd geopend
tussen 8.00 uur en 18.00 uur.