• praktijkauto.jpg
  • Simpie21-08-2010 003.jpg
  • 2012-08-02 19-2.jpg
  • aanzicht praktijk.jpg
  • Koe 001 bewerkt.jpg
  • auto Marjoleine avond.jpg

Marjoleine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marjoleine van den Haak-Nuyens, pff, wat een mond vol! Maar gelukkig is  gewoon Marjoleine al wel genoeg. Marjoleine is jong, maar ouderwets breed opgeleid. Eerst een basis van medische biologie, toen een studie met accent op de koeien en daarna verder in de praktijk met een nadruk op gezelschapsdieren. Inmiddels is ze ervaren in zowel rundvee als gezelschapsdieren. Bovendien is ze gewoon aardig en geinteresseerd in het dier en zijn eigenaar. Eigenschappen die passen bij de mentaliteit van DCCeres.

Vaak wordt gedacht dat vrouwelijke dierenartsen vooral werken met honden en katten. Hoewel Marjoleine  dat ook doet, is ze ook graag met koeien in de weer. Marjoleine is zelfs afgestudeerd in de "koeien", maar heeft ook voldoende kennis opgebouwd in de gezelschapsdieren.

Sinds kort is deze tekst niet meer genoeg: niet voor niets staat Marjoleine nu bovenaan in het rijtje van dierenartsen: vanaf 1 juli 2015 is Marjoleine niet alleen partner in Diergeneeskundig Centrum Ceres, maar ze is ook "de baas" geworden. Hoewel, het is minder een baas als wel de leidende persoon. Het team is gelukkig overal bij betrokken, maar Marjoleine heeft wel de eindverantwoordelijkheid.      

 

 
Diergeneeskundig Centrum Ceres
Adres:
 
Noordervaart 166
1841 JD  Stompetoren

Telefoon:
O72 5O3 93 35

 
Telefoon:
E-mail:
O72 5O3 93 35
info @ dcceres.nl

De balie/receptie is altijd geopend
tussen 8.00 uur en 18.00 uur.